Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький думає, що киян "банально нагнули"

Четвер, 12 липня 2007, 12:00

Мер Києва Леонід Черновецький має намір тимчасово призупинити дію рішень Київради минулого скликання про виділення 56 земельних ділянок у столиці.

Про це він сказав у четвер, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

"Киян, які проживають поряд з цими ділянками, здебільшого банально "нагнули", не давши їм змоги висловити свою думку про сусідство з майбутніми об`єктами, не було проведено громадських слухань, або вони відбулися з грубими порушеннями чинного законодавства України і рішень Київради", – сказав Черновецький.

Прес-служба КМДА нагадує, що з початку року Київрада скасувала свої рішення щодо 14 ділянок, а легітимність видачі дозволів ще по 37-ми ділянках зараз розглядається в комісіях.

За словами мера Києва, ситуацію по кожній з цих ділянок, дозволи на які видавало колишнє керівництво міста, потрібно досконально вивчити.

Раніше секретар Київради Олесь Довгий заявляв, що на своєму засіданні у четвер Київрада скасує низку рішень про виділення "скандальних" земельних ділянок під забудову минулою владою.

Водночас у четвер Київраду пікетують представники БЮТ і Блоку Кличка з вимогою скасувати рішення більшості Черновецького у Київраді про виділення земель.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...