Депутати Черновецького відібрали землю у скандальних забудовників

Четвер, 12 липня 2007, 14:29

Київрада скасувала рішення про передачу земельної ділянки будівельній компанії "Кроун" для будівництва житлового будинку на вул. Березняківській, 12, де було побито місцевих жителів, які виступали проти забудови.

Таке рішення було ухвалено у четвер депутатами Київради, повідомляє УНІАН.

Депутати вирішили запропонувати компанії "Кроун" надати згоду на розірвання договору оренди земельної ділянки за зазначеною адресою.

У випадку, якщо будівельна компанія відмовиться від розірвання договору або не надасть відповідь у встановлений законом термін, Головне управління земельних ресурсів має забезпечити підготовку та подання позову про розірвання договору оренди землі до Господарського суду Києва.

Згідно з рішенням, ділянку площею 0,4 га на Березняківській, 12 буде включено до зони скверів Дніпровського району і відповідні зміни буде внесено до Програми розвитку зеленої зони столиці.

Також депутати скасували рішення Київради від 11 жовтня 2005 року про передачу ТОВ "Граніт-Плюс" земельної ділянки під забудову житловим будинком на вул. Білоруській, 36а у Шевченківському районі Києва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування