Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко повністю виконав обіцянку, яку дав Путіну

Четвер, 12 липня 2007, 14:34

Секретаріат президента впевнений, що Віктор Ющенко повністю виконав свою частину домовленостей з Володимиром Путіним щодо скасування чорних списків громадян України та Росії.

"На мій погляд, проблема закрита в тому вигляді, в якому вона існувала півтора-два роки тому", - сказав заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий на брифінгу в Києві.

Чалий підкреслив, що Україна не мала чорного списку громадян, яким заборонено в'їзд, а рішення про це приймалося стосовно кожної конкретної особи.

"Зараз воно (рішення) переглянуто, і відносно цих людей заборони на в'їзд немає. Офіційна реакція Росії на це нам невідома. Але домовленості Ющенка-Путіна українська сторона виконала на сто відсотків", - додав Чалий.

Він розповів, що Україна не має офіційної інформації від Росії про начебто її намір відмовитися від використання радіолокаційних станцій в Україні.

інформація в газетах, а офіційної інформації немає. Якщо буде, ми її вивчатимемо в рамках міждержавної комісії Ющенко-Путін", - сказав заступник глави секретаріату.

Протягом брифінгу Чалий також повідомив, що секретаріат президента взявся вивчати механізми застосування депутатської недоторканості в країнах Європи.

"Результати показали, що необмежена депутатська недоторканість не притаманна Європі, вона там має функціональний характер", - повідомив Чалий.

На питання журналістів, чи не вивчає Банкова механізми застосування імпічменту в країнах Європи, Чалий відповів: "Секретаріат настільки впевнений у позиціях президента, що не вважає за доцільне це вивчати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування