"Наша Україна" знайшла заміну Безсмертному

Четвер, 12 липня 2007, 15:50

Політрада НСНУ обрала новим головою виконкому партії Олега Гуменюка.

Як повідомляють джерела "Української правди", за відповідне рішення проголосувало 112 членів партії. Гуменюк є колишнім головою Тернопільського обласного штабу НСНУ.

Водночас в інтерв’ю журналістам член політради НСНУ Петро Порошенко підтвердив, що кандидатура Гуменюка була запропонована лідером "Нашої України" В’ячеславом Кириленком після повторного звернення з проханням про відставку з цієї посади Безсмертного.

Реклама:

На запитання, що спонукало НСНУ прийняти відставку Безсмертного, він сказав, що причиною є "виступ Безсмертного".

"Він ще раз наголосив на тому, що збирається все ж таки сконцентруватися на роботі в секретаріаті президента. Це була абсолютно щира позиція і Роман переконав усіх настільки, що з другого разу політрада це рішення підтримала", - сказав Порошенко.

Водночас, за інформацією джерел, під час голосування за кандидатуру Гуменюка близько 20 членів політради залишили залу засідання, відмовившись голосувати. Вони спілкувалися між собою в кулуарах аж до тих пір, поки "їх настійливо не попросили повернутися".

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, Безсмертний написав заяву про відставку з посади голови виконкому НСНУ. Водночас Безсмертний є заступником голови секретаріату президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування