Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова побачила кризу, в яку має втрутитись Ющенко і Янукович

Четвер, 12 липня 2007, 19:25

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що криза у системі державних закупівель вимагає втручання всіх гілок влади.

Про це сказано у заяві Богатирьової у відповідь на критику закону про держзакупівлі збоку Тендерної палати.

"Останні події навколо Тендерної палати України засвідчують глибоку кризу в питанні державних закупівель. Неодноразові спроби реформувати цю надзвичайно важливу систему бюджетного фінансування державних потреб наражалися на нульовий результат", - сказано у ній.

Богатирьова зазначає, що закон про держзакупівлі був ухвалений "майже консенсусом у парламенті за участю всіх політичних сил".

Проте цей закон, на її думку, "не створив плідні умови для ефективної і прозорої діяльності всіх суб’єктів, які мають відношення до організації і проведення тендерів".

"Мої спроби як почесного президента Тендерної палати України почати серйозну реформу у цій сфері наштовхнулися спочатку на нерозуміння, а потім і на спротив, що не припиняється і понині. Вважаю, що ситуація, яка склалася в цій сфері державного життя, вимагає конкретних рішень президента України, уряду і української громадськості", - заявляє Богатирьова.

"Неможливо зробити реформи, коли політики живуть вічними чварами і дестабілізують ситуацію в Україні, використовуючи для цього будь-які приводи, включаючи, в тому числі, проблеми навколо Тендерної палати України", - додала вона.

Богатирьова вкотре заявила, що не має жодного відношення до заяви, оприлюдненої Тендерною палатою від її імені, яка "у провокативній формі" з’явилася у ЗМІ "з метою створити політичний конфлікт всередині Партії регіонів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування