Черновецький пожалівся, що йому залишили 2 години жити

П'ятниця, 13 липня 2007, 17:13

Київський міський голова Леонід Черновецький заявляє про погрози на свою адресу і вважає їх реальними.

Про це він повідомив у п’ятницю в інтерв`ю журналістам, припустивши, що загроза, швидше за все, надійшла від одного із забудовників.

"Зателефонували близько 6 вечора по анонімному телефону і сказали, що жити мені залишилося лише дві години", - сказав Черновецький.

"Оскільки я не дуже реагую на погрози, я спокійний. Але я справді завдав навмисно моральних і, головним чином, матеріальних збитків негідникам-забудовникам, хто претендував на поганий настрій моїх виборців щодо мене – вони збиралися на дитячих майданчиках будувати", - розповів він.

"Я розумію, що погроза ця реальна... Коли люди втрачають десятки мільйонів доларів, хочеться когось убити", - сказав Черновецький.

На питання, чи звертався він до правоохоронних органів, Черновецький сказав, що не довіряє цим органам "пострадянським, зокрема КДБ".

За його словами, "вони лише і чекають" цього звернення від Черновецького.

"Далі вони встановлюють за мною стеження, бо ж загроза, і вбити, не дай Боже, можуть, і у них тоді з`являється формальна причина йти до судді і брати на прослуховування всі мої телефони і все інше, що вони й без того, я так думаю, роблять", - сказав мер.

"Я їм такої можливості не дам", - наголосив Черновецький.

Водночас він додав, що схильний довіряти органам міліції в питанні охорони: "Це їх парафія в тій частині, що вони посилили мені охорону".

Що стосується погрози, то мер сказав, що звернувся у зв`язку з цим до "своїх служб", додавши, що "ми наразі з`ясовуємо, хто цей забудовник".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування