Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров вважає, що Кабмін прослуховують

П'ятниця, 13 липня 2007, 18:27

Віце-прем'єр Микола Азаров упевнений, що Кабінет міністрів прослуховується спецслужбами.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "2000", опублікованому в п'ятницю.

"Ну уявіть: звичайні скляні вікна. Про який захист інформації може йти мова? І як обговорювати державні секрети, коли можна на відстані 100 метрів поставити пристрої, що прослуховують, і всі знатимуть, що говорять у нашому кабінеті?" – сказав він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи вважає він, що Кабмін прослуховується, він сказав:

"Не сумніваюся, що так. Нас можуть слухати і закордонні спецслужби".

Відповідаючи на питання, чи буде Тимошенко, Балога, Луценко, Яценюк або Кириленко очолювати кабмін після дострокових виборів, Азаров сказав:

"Ніхто з перерахованих вами не буде прем'єр-міністром України. Однозначно. Сьогодні альтернативи нинішньому прем'єру в країні немає".

"Тому після виборів, якщо вони, звичайно, відбудуться, буде сформована коаліція, що запропонує Віктора Федоровича на посаду глави уряду", - додав Азаров.

Він також розповів, що зараз читає "багато літератури українською мовою".

"І у свідомості відклалося визначене сприйняття нормальної української мови. Художньої. Отож, на великий жаль, не дуже багато політиків володіють класичною літературною українською мовою", - сказав він.

"Приємно слухати мову Бориса Олійника, Мороза. Але коли я чую моторошний суржик, коли перекручують російські слова, вимовляють на український манер і навпаки, мене просто..." –поділився Азаров.

"На жаль, іноді говорю приблизно так само, як вони. І мені це дуже неприємно. Але російською намагаюся ж нормально розмовляти. А над українською мовою ще працюю", - додав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...