Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко підписав іще один "універсал"

Субота, 14 липня 2007, 14:05

За результатами зустрічі президента Віктора Ющенка з представниками великого бізнесу, що відбулася 4 липня, підписано меморандум про співпрацю.

Як повідомляє в суботу прес-служба президента, прийняття меморандуму засвідчило, що він та великий бізнес дійшли спільної точки зору з цілого ряду ключових питань покращання бізнес-клімату в країні і готові до подальшої співпраці.

Враховуючи важливість питань, порушених у меморандумі, Ющенко направив цей документ до Кабінету міністрів із пропозицією розробити в місячний термін заходи з його реалізації та інформувати про їх виконання.

У меморандумі відзначається стабільність економічної ситуації в країні. Водночас висловлюється стурбованість у зв'язку із гальмуванням структурних реформ, що стримує розвиток економіки.

З метою прискорення цих реформ у документі зафіксовано необхідність об'єднання зусиль президента та бізнесу за ключовими напрямами, зокрема в податковій сфері, у сфері налагодження стабільної роботи ринку енергоресурсів, забезпечення стабільності товарних ринків, дотримання прав власності.

Окрему увагу приділено питанням розвитку партнерства держави і приватного сектору шляхом активної участі великого бізнесу в розробці й реалізації стратегічних національних проектів (насамперед, у сфері науки, освіти, технологій, охорони здоров'я, інфраструктури), нормативно-правового врегулювання питань запровадження ефективних механізмів такого партнерства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування