Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціаліст боротиметься з "мукачівською братвою" до останнього

Субота, 14 липня 2007, 16:36

Член СПУ Ярослав Мендусь оскаржить в апеляційному і касаційному порядку рішення Печерського райсуду про відмову у відкритті провадження у справі за позовом про визнання незаконним указу президента про розпуск парламенту.

Як повідомляє в суботу прес-служба Соцпартії, при необхідності Мендусь також звернеться до Європейського суду з прав людини.

"Мукачівська братва в черговий раз показала своє ставлення до закону і права в Україні", - прокоментував він відмову Печерського райсуду розглядати його позов.

"Пройшло буквально кілька годин між реєстрацією позову в суді і відмовою у відкритті виробництва у справі про визнання незаконним і недійсним указу президента України від 5 червня 2007 року "Про призначення позачергових виборів у Верховну Раду України", - підкреслив Мендусь.

"Більш того, рішення Печерського суду чомусь "розтлумачив" заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин, а не представник суддівського корпуса", - відзначив Мендусь.

На його думку, оперативність юристів із СП, фактично означає, що Печерський райсуд знаходиться в "ручному управлінні" секретаріату президента, і саме звідти надходять команди щодо розгляду справ, що можуть бути "неугодні" Віктору Ющенку і його команді.

"Це можна оцінювати не інакше, як прагнення встановити контроль над судами з боку СП, що "заважають" оточенню Ющенка діяти за принципами "мукачівського правосуддя", - вважає депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування