Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький дозволив знести іще три будинки

Понеділок, 16 липня 2007, 12:04

Київська міська рада дозволила комунальному підприємству "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд" знести 2 будинки – гуртожиток на вулиці Електриків, 31 і житловий будинок на Електриків, 28/3 – для забезпечення будівництва Подільського мосту.

Про це сказано в рішенні Київради, повідомляють "Українські новини".

Перед зносом цих будинків Дирекція повинна відселити їх жителів за рахунок витрат, передбачених кошторисом будівництва мосту.

Крім того, Дирекція повинна відселити жителів будинку на вулиці Електриків, 28/1 і перевести будинок, що звільнився, у статус нежитлового.

Київрада розраховує, що цей нежитловий будинок може бути переданим з комунальної власності в державну шляхом обміну на будинки поліклініки.

У пояснювальній записці до рішення сказано, що ці 3 будинки потрапляють у зону будівництва мосту, а відповідно до санітарних норм мінімальна відстань від бордюру дороги до житлової забудови повинна становити 25 метрів.

Як відомо, у січні 2005 року Київрада дозволила "Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд" знести нежитловий будинок на вулиці Електриків, 32 для забезпечення будівництва Подільського мосту.

Вулиця Електриків пролягає від Рибальского мосту до Заводської вулиці, забудована в основному промисловими об'єктами.

Компанія "Мостобуд" почала будівництво Подільського мосту в грудні 2003 року.
Довжина Подільського мосту становитиме 7,5 км.

Планувалося, що міст буде побудований до 2008 року, однак Київська міська державна адміністрація прогнозує здачу мосту в експлуатацію в 2009 році.

Відстань між опорами мосту становитиме 33 метри.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування