Януковичі не блокуватимуться з Морозом, а Шуфрича візьмуть за однієї умови

Понеділок, 16 липня 2007, 12:58

Партія регіонів не планує блокуватися з будь-якими політичними силами на парламентських виборах, заявляє "регіонал" Тарас Чорновіл.

"Ми вже побачили, наскільки неефективна робота виборчих блоків, зокрема, на прикладі "Нашої України" і БЮТ. Це абсолютний негатив і анахронізм, який, я думаю, у Раді наступного скликання ми заборонимо законом і передбачимо, щоб на вибори йти тільки за партійними списками, як це робиться у всіх цивілізованих країнах світу", - сказав Чорновіл, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Він спрогнозував, що на X з'їзді Партії регіонів, що відбудеться 4 серпня, питання створення виборчого блоку стояти не буде.

"Хоча це питання політичне, воно ще не розглядалося на політраді", - зазначив Чорновіл.

Він також заявив, що про об'єднання Партії регіонів і Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) мова не йде.

"У нас є багато товаришів у СДПУ(о). Багатьох людей ми поважаємо, частина з них плідно працює або в уряді, або там, де представники Партії регіонів займають керівні посади в місцевих органах влади. Зокрема, у Харкові, де активно працює Ігор Шурма зі Львівщини. Але про формальне об'єднання з СДПУ(о) мова не йде", - сказав Чорновіл.

Крім того, він зазначив, що поява окремих членів СДПУ(о) у списку Партії регіонів буде тільки вітатися, але за умови припинення ними членства у своїй партії і перехід у статус позапартійних.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News