Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вирішив завчасно приготуватися до холоду

Понеділок, 16 липня 2007, 16:18

Київська міська державна адміністрація виділила 42,748 млн. гривень на підготовку міського господарства до осінньо-зимового сезону 2007-2008.

Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації, повідомляють "Українські новини".

4,899 млн. грн. із цієї суми буде витрачено на підготовку лікувально-профілактичних установ, які фінансуються з міськбюджету, 0,46 млн. грн. - установ освіти й науки, 1,26 млн. грн. - установ культури, 18,1 млн. грн. - на ремонт і реконструкцію бойлерних, електрощитових, теплових мереж у всіх районах, 18 млн. грн. - на реконструкцію теплових пунктів і ремонт тепломереж.

Крім того, Київміськадміністрація вирішила, що компанії "Київенерго", "Дарницька ТЕЦ" й "Київводоканал" повинні готувати своє обладнання до зими за власний рахунок.

При цьому "Київенерго" й "Дарницька ТЕЦ" повинні поліпшити своє обладнання, у тому числі за рахунок 10,01 млн. грн., які залишаються в їхньому розпорядженні внаслідок одержання пільг на оплату за землю.

Київміськадміністрація зобов'язала свої підрозділи, районні адміністрації, "Київенерго" й "Дарницьку ТЕЦ", а також підприємства й організації підготувати міське господарство до зими до жовтня.

Із цією метою Київміськадміністрація створила оперативний штаб, який очолив перший заступник голови адміністрації Анатолій Голубченко.

Крім того, міськадміністрація доручила райдержадміністраціям створити районні штаби, які у свою чергу повинні попередити керівництво підприємств, що у разі їх заборгованості за спожиті теплову й електроенергію, газ і воду їхні об'єкти не буде підключено до діючих систем енергопостачання.

Можливий також варіант відключення підприємства-боржників від систем тепло-, электро- і газопостачання, водопроводу й каналізації за борги.

Як відомо, опалювальний сезон 2006/2007 у Києві почався 16 жовтня й закінчився 11 квітня.

Київміськадміністрація виділила 56 млн. гривень на підготовку міського господарства до осінньо-зимового сезону 2006/2007.

Опалювальний сезон у місті починається, коли протягом 3-х діб середня температура менша за 8 градусів тепла.

Під час опалювального сезону температура у квартирах повинна бути не менш як 18 градусів тепла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування