"Жертва" братів Клюєвих погодилась на "власне бажання"

Понеділок, 16 липня 2007, 17:30

Олександр Морозов погодився на мирову угоду в межах судового позову з приводу свого звільнення з посади голови "Ощадбанку".

Про це заявив член наглядової ради "Ощадбанку" з квоти президента Ян Берназюк журналістам у понеділок.

Мирова передбачає виплату Морозову компенсації в розмірі тримісячної зарплати та зміну формулювання причини його звільнення.

Так, причина звільнення буде замінена з "порушення трудового законодавства" на "за власним бажанням".

Берназюк зазначив, що дана мирова угода була досягнута минулого тижня. На його думку, таким чином, вичерпаний конфлікт між Морозовим і наглядовою радою "Ощадбанку".

Щодо оцінки роботи "Ощадбанку" після зміни керівництва Берназюк зазначив, що на сьогодні не спостерігається погіршень у фінансових показниках банку.

Як відомо, 19 березня 2007 року наглядова рада ВАТ "Ощадбанк" призначила головою правління товариства Анатолія Гулея замість Морозова.

Голова правління ВАТ "Ощадбанк" Морозов і його перший заступник Арсеній Єршов були звільнені з посад з мотивуванням "за неодноразове грубе порушення посадових обов'язків у вигляді ненадання документів перевіряючим, що є протидією перевірці, призначеній на підставі розпорядження Кабінету міністрів від 1 березня 2007 року".

22 березня 2007 року Морозов заявив, що має намір оскаржити в суді своє звільнення, яке вважає незаконним.

Зокрема, офіційну причину свого звільнення, а саме - ненадання документів і саботаж перевірки банку, він вважає надуманою і такою, що не відповідає дійсності.

Морозов є членом "Нашої України". Вважається, що дії, що призвели до звільнення Морозова, були організовані братами Клюєвими.

УНІАН, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування