Тимошенко натякає на кримінальну відповідальність Рудьковського

Вівторок, 17 липня 2007, 11:15

Блок Юлії Тимошенко звинувачує уряд та міністра транспорту і Миколу Рудьковського в аварії, що сталася у Львівській області.

Про це йдеться в заяві БЮТ, поширеній у вівторок.

"Не зловтішаючись з трагедії, Блок Юлії Тимошенко заявляє, про абсолютну неприпустимість ситуації, яка складається в країні та нездатність уряду до ефективного керівництва", - йдеться в повідомленні.

"У цього уряду, який на кожному розі розповідає про якісь успіхи, чомусь ледь не кожен день летять під укіс потяги, вибухають збройні склади і руйнується економіка", - зазначає БЮТ.

"Ситуація на залізниці взагалі потребує серйозного розгляду у площині кримінальної відповідальності горе-міністра Рудьковського", - наголошує БЮТ.

БЮТ також заявляє, що Кабінету міністрів вже настав час понести відповідальність за таке господарювання.

"Ми вимагаємо від уряду замість бадьорих рапортів про невтомний ріст ВВП, розповісти, чому сьогодні народне господарство, транспорт та інші сфери економіки опинилися у кризовому стані", - вимагає БЮТ.

БЮТ також вимагає вжиття всіх необхідних заходів для надання постраждалим від аварії допомоги, локалізувати зону зараження, організувати систему оперативного інформування населення усієї України про поширення отруйної речовини на інші території.

Як відомо, у Львівській області зійшли з колії та загорілися 6 вагонів з жовтим фосфором - надзвичайно отруйною речовиною, що за токсичністю перевищує ціаністий калій.

У зоні зараження опинилося 11 тисяч місцевих жителів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...