Кириленко програмно пройшовся по Януковичу

Вівторок, 17 липня 2007, 16:16

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко критикує уряд Віктора Януковича за відсутність програми діяльності Кабінету міністрів.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок.

Кириленко нагадав, що за весь період діяльності уряд "так і не спромігся запропонувати суспільству програму своєї діяльності".

"Тепер нам відомо, що іноземні спеціалісти розробляють програму Партії регіонів. Очевидно, це говорить про те, що ніяких ідей вітчизняних фахівців і вітчизняних урядовців уряд Януковича запропонувати суспільству не може", - заявив лідер "Нашої України".

Натомість він повідомив, що у блоці "Наша Україна – Народна самооборона" на даний момент розробляються соціальні ініціативи під назвою "Народна програма", два з аспектів якої він озвучив.

Зокрема, за словами Кириленка, серед соціальних ініціатив - збільшення допомоги по народженню дитини з 8,5 тисяч грн. до 12 тисяч, при народженні другої дитини – до 15 тисяч і третьої – до 25 тисяч гривень.

Коментуючи ініціативу підвищення зарплати, він сказав, що "Наша Україна – Народна самооборона" запропонує перейти від орієнтиру на мінімальну зарплату до орієнтиру на середню.

За словами Кириленка, згідно з програмою блоку запропоновано збільшити середній рівень зарплати до 2100 гривень до кінця 2008 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування