Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Число потерпілих від фосфору сягло вже 84 осіб

Четвер, 19 липня 2007, 09:49

84 особи шпиталізовані станом на 20.00 18 липня через аварію потяга, що перевозив жовтий фосфор 16 липня у Львівській області.

Про це повідомив представник Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Львівській області.

За його словами, 28 із них діти.

Усі шпиталізовані діти знаходяться у Львівській дитячій міській клінічній лікарні. Їхній стан оцінюється як стабільний, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

17 липня обласна санепідстанція узяла проби атмосферного повітря, води в населених пунктах, розміщених поблизу місця катастрофи, і, за результатами дослідження, перевищення гранично-допустимих норм концентрації фосфорного ангідриду і поліфосфатів не виявлено.

Створено штаб Мінздоров’я з ліквідації наслідків аварії.

Для надання допомоги місцевому населенню в зоні ураження працюють 9 бригад швидкої медичної допомоги, реанімобіль із необхідними ліками.

За даними прес-служби, у лікарнях Львова і Буська збільшені запаси ліків, установлена додаткова кількість лікарняних ліжок.

"Проведена часткова евакуація мешканців населених пунктів Буського району (всього 793 особи), евакуйовані оселені в містах Буськ і Золочів. Для евакуації було притягнуто 30 автобусів", - зазначається в повідомленні.

На даний момент у населених пунктах продовжуються заходи щодо ліквідації наслідків, пов'язаних з аварією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування