РНБО в Криму скасує антикризове рішення і послухає уряд щодо аварії

Четвер, 19 липня 2007, 12:59

У п’ятницю, 20 липня, в Лівадійському палаці (Велика Ялта, Крим) під головуванням президента Віктора Ющенка відбудеться планове засідання Ради національної безпеки і оборони.

Як повідомляє прес-служба президента, у ході засідання планується обговорити пропозиції щодо фінансового забезпечення виконання заходів у сфері національної безпеки і оборони для урахування у проекті закону про Державний бюджет на 2008 рік.

Також на засіданні обговорюватимуть хід реалізації Держпрограми реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу на період до 2010 року.

Крім того, на засіданні йтиметься про скасування рішення РНБО "Про суспільно-політичну ситуацію та невідкладні заходи щодо забезпечення конституційних прав громадян України" від 5 квітня цього року як такого, що втратило актуальність із виданням указу президента "Про забезпечення реалізації виборчих прав громадян України, законності, прозорості та відкритості виборчого процесу на позачергових виборах до Верховної Ради" від 4 липня.

Також РНБО планує заслухати інформацію уряду стосовно ліквідації аварії, що сталася 16 липня у Львівській області під час руху вантажного поїзда на перегоні Красне – Ожидів і призвела до витікання та загорання фосфору.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування