Луценко і "Наша Україна" оголошують війну магнітам

Четвер, 19 липня 2007, 14:15

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" має намір організувати збір підписів за скасування депутатської недоторканності.

Про це на прес-конференції заявив один з лідерів блоку Юрій Луценко.

При цьому на питання, чи підтримає "Наша Україна – Народна самооборона" ініціативу БЮТ щодо одночасного проведення дострокових виборів разом з референдумом стосовно нової редакції Конституції, він відповів ствердно:

Реклама:

"Все, що робиться нашими політичними партнерами, ми підтримаємо. Але на відміну від Юлії Володимирівни, яка буде проводити власне просвітницьку і пропагандистську роботу щодо основ конституційної реформи з роз'ясненням населенню тієї чи іншої моделі, ми будемо збирати підписи під народною волею по скасуванню депутатської недоторканності".

Таким чином, за словами Луценка, "Наша Україна – Народна самооборона" "лише зафіксує народну вимогу, яка всім загальновідома".

"Поки ми не знищимо цей корупційний магніт (депутатську недоторканність), у парламенті будуть збиратися виключно люди, які цікавляться прикриттям своїх брудних справ депутатською недоторканністю", - заявив один з лідерів блоку.

ВІДЕО ДНЯ

"З огляду на це ми сконцентрувалися на одному питанні (БЮТ запропонував винести на референдум дев'ять питань). Ключем до розв'язання проблем в тому числі і соціально-економічних є скасування недоторканності", - додав він.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News