Луценко назвав достойних

Четвер, 19 липня 2007, 15:12

"Наша Україна" і "Народна самооборона" повторно підпишуть угоду про співпрацю з БЮТ як в коаліційному так і в опозиційному статусах після остаточного злиття у блок НУ-НС.

Про це сказав один з лідерів блоку Юрій Луценко на прес-конференції в четвер.

За його словами, умови висування кандидатур на вищі владні посади залишаються незмінними – кандидатуру прем’єр-міністра пропонує та сила, яка отримала більший відсоток голосів на виборах.

"Не стану приховувати, що я би хотів, щоб саме наша сила набрала більшість голосів, і ми б запропонували кандидатуру прем’єра. Але все залежить від людей", - сказав він.

"Якщо вони думають так, як я, я буду з того щиро радий", - додав Луценко.

Відповідаючи на питання, кого може запропонувати блок на посаду прем’єра, він сказав, що на даному етапі персоналії не є настільки важливими. "Важливішою є командна гра", - додав Луценко.

Він також зазначив, що був здивований, коли журналісти поставивши питання щодо одного ймовірного кандидата і почувши , що "це не виключено", сприйняли це як доконаний факт.

"Це так само не виключено, як і те, що ми можемо висунути кандидатуру Віктора Балоги, В’ячеслава Кириленка, Арсенія Яцеюка, Анатолія Гриценка. У нас також багато інших представників", - зазначив він.

Відповідаючи на питання, яким чином глава секретаріату Віктор Балога буде суміщати свою посаду з діяльністю керівника виборчого штабу ін сказав, що після офіційного початку передвиборчої кампанії Балога, ймовірно, зосередиться саме на керівництві штабом.

Луценко також висловив побажання, щоб представники уряду та керівництва парламенту також зосередились на виборчій діяльності після початку компанії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування