Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поїде на місце катастрофи

П'ятниця, 20 липня 2007, 12:49

У п’ятницю після обіду президент Віктор Ющенко прибуде у Львівську область, де сталася техногенна катастрофа із витіканням фосфору.

Про це на брифінгу у п’ятницю повідомив заступник голови секретаріату президента Віктор Бондар.

"Після обіду в президента заплановано виліт у Львівську область з метою особистого контролю за процесом ліквідації наслідків аварії", - сказав він.

На питання, яким чином президент здійснюватиме такий контроль і чи буде розпущено урядову комісію, яка займається встановленням причин аварії, Бондар сказав, що не бачить необхідності у такому кроці або створенні альтернативної комісії.

За його словами, перед президентом проводитиметься щогодинне звітування про процес роботи комісії.

Водночас, намір Ющенка відвідати місце аварії на Львівщині підтвердив заступник начальника Головного управління МНС у Львівській області Олег Штангрет, повідомляє УНІАН.

За інформацією прес-служби президента, таке рішення Ющенко прийняв після першої частини засідання Ради національної безпеки і оборони, що проходить у п’ятницю у Криму.

Як відомо, на засіданні РНБО планувалось заслухати уряд про хід ліквідації аварії, яка сталася 16 липня у Львівській області під час руху потягу на перегоні Красне-Ожидів, котра спричинила витікання і займання фосфору.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...