Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко написав Януковичу, що робити з парафією Рудьковського

П'ятниця, 20 липня 2007, 13:19

Президент Віктор Ющенко пропонує прем’єру Віктору Януковичу невідкладно розглянути проблеми транспортної галузі на засіданні уряду.

Про це сказано у листі президента до Януковича.

Ющенко наголошує, що події поточного року "засвідчують тенденцію до зниження рівня безпеки функціонування транспортного комплексу України, безпеки громадян і готовності відповідних служб до попередження терористичних загроз або надзвичайних подій".

Основними причинами такого стану, на думку президента, є послаблення системи державного нагляду за додержанням безпечного функціонування всіх галузей транспорту, критичний знос основних фондів, зниження рівнів компетентності управлінського персоналу та технологічної дисципліни, не відповідність нормативної бази, що регулює відносини в транспортній галузі та інше.

"Водночас керівники галузі намагаються виправдати свою бездіяльність і некомпетентність надмірною політизацією проблеми, перекладанням відповідальності та пошуку винних за межами галузі", - йдеться у листі.

Ющенко зазначає, що вирішення проблем транспортної галузі потребує термінового впровадження комплексних заходів і підвищення рівня безпеки функціонування транспортних систем України, "а також мінімізації негативного суспільного та міжнародного резонансу, в тому числі з урахуванням підготовки до проведення Чемпіонату з футболу у 2012 році".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування