У Рудьковського вважають, що правила знають тільки вони

П'ятниця, 20 липня 2007, 19:12

Міністерство транспорту та зв'язку закликає політиків не спекулювати на питанні безпеки, а підтримувати необхідні для її забезпечення ініціативи незалежно від політичних уподобань.

Так у міністерстві прокоментували заяву заступника глави секретаріату президента Віктора Бондара про порушення правил перевезення небезпечних вантажів, що, за його словами, призвело до катастрофи.

У повідомленні прес-служби Мінтрансу заяви Бондара, який свого часу посідав посаду міністра транспорту, називаються лицемірними:

"Замість долучитись до ліквідації наслідків аварії на Львівщині, пан Бондар вирішив використати аварію як привід заявити про свої політичні та посадові амбіції - повернутись у крісло міністра транспорту та зв'язку".

"Оскільки відразу після приходу на посаду міністра Микола Рудьковський призупинив дію 148 рішень про відчуження майна, то стає зрозуміло, за чим Бондар хоче повернутись на посаду", - додає прес-служба.

У Мінтрансі висловлюють жаль, що "зловживаючи своїм службовим становищем як посадової особи, Бондар без посилання на джерело розповсюдив недостовірну інформацію про правила перевезення жовтого фосфору, чим неприємно вразив залізничників".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування