Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко з Луценком видаватимуть список "порціями"

Субота, 21 липня 2007, 12:40

Блок "Наша Україна - Народна самооборона" почне формувати виборчий список наступного тижня.

Як заявив у суботу в Харкові голова політради блоку В'ячеслав Кириленко, вже затверджено принцип формування виборчого списку, його алгоритм та розподілення місць у списку за партіями.

"Вже з кінця наступного тижня ми можемо розпочати розмову по прізвищам і пропонувати суспільству ті кандидатури, які викликатимуть підтримку і зрозуміння, а з боку конкурентів - повагу", - цитує Кириленка прес-служба блоку.

Кириленко пообіцяв, що оголошення виборчого списку відбуватиметься "порціями", а двадцятка і тридцятка буде такою, що задовольнять суспільство.

Він також заявив, що "Наша Україна - Народна самооборона" планує в лютому 2008 р. повністю скасувати депутатську недоторканість.

За його словами, одразу після парламентських виборів блок внесе зміни до закону про статус народного депутата щодо депутатської недоторканості. Після цього планується внести відповідні зміни до Конституції в два етапи. В листопаді підтримати законопроект простою більшістю, а в лютому 2008 року, на наступній сесії Верховної Ради VI скликання остаточно внести зміни до ст. 80 Конституції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування