Регіони готові взяти Черновецького з Кільчицькою на вибори?

Понеділок, 23 липня 2007, 10:58

Депутат V скликання від "Партії регіонів" Ганна Герман заявляє, що мер Києва Леонід Черновецький може з'явитися у списку Партії регіонів.

Як заявила вона в коментарі "Газете по-киевски", Черновецький буде вирішувати сам.

"Але якщо він виявить таке бажання, це буде досить вдалий варіант і для нас, і для нього", - зазначила вона.

При цьому Герман вважає, що "Леонід Михайлович зараз знаходиться на своєму місці як мер, і дуже багато гарного робить для киян".

Як зазначає видання, у підтвердженні цієї версії недавно з'явилася інформація про "Список Клюєва" - один із варіантів списку Партії регіонів, у якому під №39 також значиться прізвище заступника Черновецького Ірени Кільчицької.

Політолог Володимир Фесенко вважає, що "Партії регіонів важлива підтримка Києва".

"Вони не відмовилися б від ноу-хау Черновецького на попередніх виборах – мережним технологіям, завдяки яким він обскакав усіх своїх конкурентів. Але ім'я Черновецького навряд чи вписується в список "донецьких", - зазначив він.

"Так що Леонід Михайлович може вести переговори не за своє прізвище, а, наприклад, за своїх найближчих соратників. Щоб залишитися при владі в Києві і зміцнити свої позиції в Раді. Усе-таки він боїться, що у випадку створення "помаранчевої" коаліції питання дострокових виборів київського мера буде вирішене так же кардинально, як і відставка ВР", - вважає Фесенко.

У той же час, заступник київського мера Олександр Ржавський вважає, що "Черновецькому не обов'язково бути на засіданнях Верховної Ради".

"Головне – щоб у парламенті були представлені його навчання, інтереси, ідеї і позиції. У такий спосіб з'явиться певний вплив на опонентів Черновецького і стане легше втілювати в життя його плани з поліпшення столичного життя", - заявив він.

Як відомо, минулого тижня Черновецький заявив про свою можливу участь у дострокових парламентських виборах 30 вересня, однак остаточне рішення щодо участі у виборах обіцяв оприлюднити через тиждень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування