Блок Ющенка вимагає голови Шуфрича і Рудьковського

Понеділок, 23 липня 2007, 11:56

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" вимагають відсторонити міністра транспорту Миколу Рудьковського та міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича від виконання своїх обов’язків.

Про це йдеться у заяві блоку, поширеній прес-службою в понеділок.

"Наша Україна – Народна Самооборона" вимагає від Кабміну негайно виділити матеріальну компенсацію постраждалим від аварії під Ожидовом", - зазначається в заяві.

"Також, через відсутність в Україні парламенту і відповідно неможливості, згідно з Конституцією, відправляти у відставку міністрів, ми закликаємо прем’єра Януковича відсторонити міністрів Рудьковського та Шуфрича від виконання обов’язків на час розслідування причин катастрофи на Львівщині", - наголошує блок.

"Нагадуємо, що "міністрування" пана Рудьковського відзначилося вже не однією серйозною аварією на залізниці, в яких загинули люди", - додається в повідомленні.

Блок також зазначає, що "Шуфрич особисто продемонстрував найгірші і неприпустимі для довіреного йому відомства якості – добирався до місця трагедії протягом трьох діб".

"Ми переконані, що діяльність на займаних посадах міністра транспорту Миколи Рудьковського та міністра надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича є яскравим відображенням діяльності нинішнього Уряду в цілому: його непрофесіоналізму та байдужості до проблем громадян", - наголошується в повідомленні.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News