Азаров поїде "зміцнювати партнерство" з партією Путіна

Понеділок, 23 липня 2007, 12:10

23 липня в Москві відбудеться зустріч керівництва Партії регіонів і партії "Єдина Росія".

Про це з посиланням на депутата 5 скликання від Партії регіонів Бориса Колесникова повідомляє прес-служба фракції Партії регіонів.

Згідно з повідомленням, у рамках спільних консультацій "буде обговорено широке коло питань міжпартійного співробітництва і міждержавних відносин Росії й України і позначені принципові позиції провідних політичних партій напередодні парламентських виборів".

Від "єдиноросів" у переговорах візьмуть участь секретар президії генеральної ради партії, віце-спікер Держдуми В'ячеслав Володін, член президії генеральної ради партії, глава комітету ГД РФ із міжнародних справ Костянтин Косачєв, член генеральної ради партії, депутат ГД РФ Костянтин Затулін, а також глава комітету ГД РФ у справах СНД та зв'язків зі співвітчизниками Андрій Кокошин.

Партію регіонів у Москві будуть представляти заступник керівника фракції Партії регіонів у Верховній Раді Борис Колесников і голова політради партії Микола Азаров.

Як нагадує прес-служба фракції, 8 серпня 2005 року Партія регіонів і "Єдина Росія" підписали договір про міжпартійне співробітництво.

Основною метою цієї угоди є активізація взаємодії, спрямованої на зміцнення стратегічного партнерства між Україною і Росією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...