Соціалісти почали кампанію з вибивання крісла з-під Ющенка

Понеділок, 23 липня 2007, 13:36

Кримська республіканська організація Соцпартії звертається до спікера Олександра Мороза і депутатів Верховної Ради 5 скликання з вимогою почати процедуру імпічменту президенту Віктору Ющенку.

Відповідне звернення було ухвалено на XIV звітно-виборчій конференції Кримської республіканської організації СПУ.

"Вважаємо за необхідне ініціювати на позачерговій сесії Верховної Ради процедуру імпічменту третього президента Віктора Ющенка за систематичне порушення Конституції і законів України, що призводить до загрози національній безпеці, єдності і соборності країни", - сказано в ньому.

Причину такого кроку соціалісти пояснюють розпуском президентом "легітимного парламенту", "паралізацією і повною "доларизацією" судової системи, спробою реставрувати авторитарний режим кучмівського зразка".

Соціалісти називають голову секретаріату президента Віктора Балогу і лідера БЮТ Юлію Тимошенко "провідниками бєспрєдела", які "втягнули" у цей процес Ющенка.

"Політичним авантюристам Тимошенко, Луценко, Балозі й іншим вдалося перетворити гаранта Конституції, прав і свобод громадян України на їхнього головного порушника. Вважаємо даний крок вимушеним, але абсолютно виправданим заходом в ім'я подальшого творення на благо всього народу України", - сказано у зверненні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування