Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова "Укрзалізниці" не знайшов підстав, щоб звільняти крісло

Понеділок, 23 липня 2007, 15:11

Гендиректор Укрзалізниці Володимир Козак не збирається у відставку після аварії на Львівщині.

Про це Козак заявив, відповідаючи на питання журналістів на прес-конференції в понеділок.

"У відставку я подавати не збираюсь. Я оцінюю реальний стан справ, знаю причини і знаю, як над цими питаннями працювати", - заявив Козак.

Він наголосив, що "весь чотирьохсоттисячний склад залізничників знає, як виправити ситуацію".

"Я вам хочу сказати, що безпека залізничного руху – це не газ автомобіля: натиснув - поїхав, кинув - зупинився. Це ціла низка технічних та профілактичних заходів, якими треба займатися впродовж років", - заявив він.

Козак також додав, що вважає роботу МНС і пожежників під час ліквідації аварії "ідеальною", бо вони вжили всіх заходів для того, щоб "виключити загрозу ураження та забруднення навколишнього середовища і людей".

Він також підкреслив, що казахська сторона, дізнавшись про те, що в Україні немає спеціалістів з досвідом боротьби з розливом фосфору, попросила Україну дочекатися своїх фахівців, що і було зроблено "для того, щоб не наламати дров".

Козак також спростував заяви заступника голови секретаріату Віктора Бондаря про те, що під час його перебування на посаді міністра, особливо небезпечні грузи перевозилися вночі і не перевозилися влітку.

"Обмежень у перевезеннях не було ніколи. Всі ці роки вантажі відправлялися в тому ж порядку, що і того злощасного дня", - зазначив він.

На уточнююче питання, хто з них двох "бреше", Козак чи Бондар, він відповів: "Я кажу правду".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...