Обвинувач Колесникова не ховається від донецьких

Понеділок, 23 липня 2007, 18:52

Борис Пенчук, який обвинувачував представника Партії регіонів Бориса Колесникова у здирництві, розцінює оголошення його прокуратурою Донецької області в розшук як грубе зазіхання на права людини і на законність.

Про це він повідомив у коментарі, передає Обком з посиланням на Уніан.

За словами Пенчука, такі заяви представників Донецької облпрокуратури підтверджують місницькі наміри одного з лідерів Партії регіонів Бориса Колесникова щодо нього, що політик озвучував раніше.

Пенчук нагадав, що поширення книги "Донецька мафія" було заборонено Донецьким судом за вимогою Колесникова.

Пенчук вважає, що книга "Донецька мафія-2" також є найсильнішим подразником для всіх представників донецького клану, у тому числі Колесникова.

"Оголошенням мене в розшук, Колесников намагається зупинити наш проект", - вважає Пенчук.

Він заявив, що донецька прокуратура, суди і міліція цілком підконтрольні Колесникову й іншим представникам донецького клану.

За словами Пенчука, подібні заяви прокуратури є зазіханням на свободу слова і громадянські права учасників проекту.

Пенчук заявляє, що він ні від кого не ховається, на даний момент знаходиться в Києві і періодично їздить різними регіонами України з презентаційними турами.

Він також додав, що у вівторок має намір провести прес-конференцію в Києві, на яку запрошує представників прокуратури, міліції, омбудсмена Ніну Карпачову і на якій має намір розповісти "усю правду про донецький клан".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування