У Регіонах кажуть, що справляться і без Мороза

Вівторок, 24 липня 2007, 11:32

Заступник голови фракції Партії регіонів Борис Колесников упевнений, що розподіл сил у новому парламенті буде приблизно той же, що і зараз, а Партія регіонів ввійде в правлячу коаліцію.

Про це він заявив, перебуваючи в Москві, радіостанції "Маяк", повідомляє прес-служба фракції Партії регіонів.

"Дані соціології, а вони змушують вірити, показують, що якщо Соціалістична партія України пройде в парламент, то розподіл взагалі не зміниться жодною мірою. Але ми сподіваємося, що всі наші партнери туди пройдуть", - зазначив він.

"Але якщо навіть ні, то в Партії регіонів і КПУ на сьогодні є перевага над так званими "помаранчевими" силами. За українською Конституцією не можна рік розпускати парламент, обраний на дострокових виборах. Я сподіваюся, парламентаріям вистачить року для того, щоб знайти спільну мову", - заявив він.

Крім того, Колесников прокоментував зустріч представників Партії регіонів з керівництвом партії "Єдина Росія" у Москві, що пройшла в понеділок.

"Те, що стосується "Єдиної Росії", це наші старі друзі і партнери. Так що це планова зустріч, ми зустрічаємося щорічно в Москві й у Києві. Ми чекаємо укріплення вже напрацьованих домовленостей і нових ініціатив", - зазначив він.

За словами Колесникова, Партія регіонів буде обговорювати з "Єдиною Росією" "питання як економічного, так і політичного співробітництва".

"Ці зустрічі дають багато що. У ході попередніх зустрічей вдалося почути кілька ініціатив, і самі запропонували кілька ініціатив, що вже оформлені законодавчо. Я думаю, що в нас багато є питань для обговорення щодо і міграційної політики, і економічних відносин", - сказав він.

"Не вистачає нових ініціатив особливо в плані економіки. Немає ніякого динамічного руху вперед, на мою думку. За 16 років існування СНД практично не здійснена жодна тарифна політика, не вирішене питання про створення єдиного митного простору", - підкреслив Колесников.

"Тобто потрібні якісь радикальні кроки, що дозволять дійсно нашим країнам бути більш інтегрованим і в економіку один одного. Це питання номер один", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування