Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ готовий на коаліцію із "зальотною" партією

Вівторок, 24 липня 2007, 13:28

У випадку створення широкої коаліції між "Нашою Україною" і Партією регіонів БЮТ залишиться в опозиції.

Про це сказав член БЮТ Микола Томенко в інтерв'ю газеті "Столичные новости".

"Якщо буде реалізований той сценарій, про який зараз багато говорять експерти, а саме - широка коаліція "Нашої України" і Партії регіонів, тоді ми будемо в опозиції. Це свідома і відповідальна позиція", - сказав член БЮТ.

Коментуючи інші варіанти створення коаліції, Томенко назвав об'єднання "БЮТ з "Нашою Україною" і, можливо, ще з якоюсь політичною силою, що, скажемо, раптово потрапить до парламенту і буде близька нам за цінностями".

"У середньому ж шанси у коаліції демократичних сил і коаліції ПР і комуністів - 50 на 50. Однак найбільший ступінь невизначеності електорату - у Західній і Центральній Україні", - вважає член БЮТ.

"Тому, якщо правильно провести виборчу кампанію, думаю, що імовірність створення коаліції БЮТ і "Нашої України" досить висока", - додав він.

Крім того Томенко висловився за ліквідацію Державного управління справами, "яке, по суті, курирує можливість організовувати приховані преференції і пільги для чиновників усіх рівнів".

"Я вважаю за необхідне ліквідувати ДУС і перевести його господарські функції в секретаріати Кабінету міністрів, президента і Верховної Ради", - пояснив член БЮТ.

"Вважаю необхідним скасування пільг і преференцій міністерств, відомств, місцевої виконавчої влади", - додав він.

Також Томенко висловився за "наведення порядку" у системі пільг для міністрів, чиновників обласних адміністрацій, податкових, міліції, прокуратур і СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...