Секретаріат Ющенка обізвав Рудьковського шкідником державного масштабу

Вівторок, 24 липня 2007, 13:37

У секретаріаті президента заявляють про погіршення роботи Міністерства транспорту і зв'язку з приходом на посаду його керівника Миколи Рудьковського.

Про це на брифінгу заявив керівник головної служби з питань діяльності правоохоронних органів секретаріату президента Віктор Безкоровайний, повідомляє прес-служба президента.

"З приходом на посаду міністра транспорту та зв'язку Миколи Рудьковського робота цього відомства йде під укіс", – зазначив представник секретаріату.

За його словами, викликає подив той факт, що з численних відомчих перевірок стану профілактичної роботи на залізницях "жодною не виявлено суттєвих порушень, на чому акцентовано в документі прокурорського реагування Генпрокуратури на ім'я міністра транспорту та зв'язку".

"Теперішній розвиток подій в системі Мінтрансу свідчить про вкрай незадовільний стан справ у транспортній галузі, і питання не лише в останніх аваріях на залізниці, що призвели до техногенних катастроф", – акцентував Безкоровайний.

При цьому він зазначив, що непрофесійність керівника транспортного міністерства "завдає шкоди економіці України як транзитній державі".

"За результатами прокурорських перевірок у першому півріччі 2007 року в Україні порушено 345 кримінальних справ в системі Міністерства транспорту та зв'язку", - зазначив Безкоровайний.

Він також повідомив, що 183 справи вже спрямовано до судових інстанцій. За цей період було задоволено 1030 протестів прокурорів і за актами прокурорського реагування притягнуто до відповідальності 3052 посадовців в транспортній галузі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування