Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Редакцію запорізької газети обстріляли для страху?

Вівторок, 24 липня 2007, 15:47

Обстріл редакції запорізької газети "Істеблішмент" носив провокаційний характер.

Про це заявив прокурор Запорізької області Валерій Кулаков на прес-конференції у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Стрілянина носила провокаційний характер. Що за цим стоїть? Може, вирішили залякати? Одразу питання виникає: через що? Поки ми не можемо на це відповісти", - сказав прокурор.

За словами Кулакова, прокуратура займеться перевіркою версії про те, що даний злочин пов'язаний із професійною діяльністю журналістів "Істеблішменту".

"В інтернеті з'явилася інформація з посиланням на головного редактора газети "Істеблішмент" (Артема Тимченка) про те, що він вважає, що обстріл відбувся на професійному ґрунті", - відзначив прокурор.

"Я вже дав доручення своєму заступнику зустрітися офіційно з головним редактором, і з'ясувати ті підстави, що у нього є (для таких заяв), щоб ми могли перевірити слідчим шляхом", - додав він.

Прокурор повідомив, що на місці злочину знайдено 19 стріляних гільз і 2 патрони від автоматичної зброї.

За його словами, покази свідків обстрілу редакції газети розходяться. "Вони розходяться навіть у марці машини, на якій той, хто стріляв, втік з місця злочину", - сказав Кулаков.

Як відомо, у ніч на понеділок у Запоріжжі невідомий з автомата обстріляв редакцію місцевої газети "Істеблішмент".

За словами головного редактора, коли злочинець тікав, його погукали люди, що знаходилися неподалік на зупинці громадського транспорту.

Нападник зробив ще кілька пострілів, однак кулі, на щастя, не потрапили в громадян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування