Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Рудьковського вирішили, що його сварять через вибори

Вівторок, 24 липня 2007, 19:25

Міністерство транспорту та зв’язку звинувачує секретаріат президента у політичному маніпулюванні.

Про це йдеться в заяві Мінтрансу, поширеній у вівторок.

"Секретаріат президента політичними заявами та критичними судженнями окремих його працівників демонструє громадянам України, що вступив у виборчу кампанію", - зазначає Мінтранс.

"Саме політичне маніпулювання стратегічною галуззю України шкодить і самому транспорту, і транзитному потенціалу України. Міністерство транспорту та зв’язку стоїть поза політикою", - додається в заяві.

"Мінтрансзв’язку вкотре звертається до політиків з проханням з повагою ставитись до численних працівників галузі і перестати спекулювати на темах транспорту", - зазначається в повідомленні.

Прес-служба Мінтрансу також повідомляє, що "станом на 2007 рік зношеність основних фондів по галузі становить близько 70%, а рівень капітальних інвестицій протягом всіх років незалежності був надзвичайно низький".

"При цьому у першому півріччі 2007 року загальна аварійність на транспорті зменшилась на чверть, а обсяги перевезення вантажів збільшились на 12,7% (у т.ч. транзит - на 11%)", - додає прес-служба.

Раніше у вівторок, керівник головної служби з питань діяльності правоохоронних органів секретаріату президента Віктор Безкоровайний заявив про погіршення роботи Міністерства транспорту і зв'язку з приходом на посаду його керівника Миколи Рудьковського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування