Шуфрич не збирається подавати у відставку "Нашій Україні"

Середа, 25 липня 2007, 13:28

Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, очевидно, не збирається у відставку після техногенної аварії на Львівщині, так само, як і міністр транспорту Микола Рудьковський і генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак.

Такий висновок можна зробити з його відповіді на запитання щодо того, чи не збирається він, як того вимагають опозиційні політичні сили, зокрема "Наша Україна", написати заяву по відставку.

"Куди? В "Нашу Україну"?", - перепитав Шуфрич.

"Я вже сказав, що, мабуть, (лідеру блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрію) Луценку, там де він відпочивав, звідти краще було видно, що відбувається у Львові", - наголосив він.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи не вважає він, що у відставку все ж таки треба піти Рудьковському, Шуфрич висловив думку, що "ступінь провини міністра має бути визначено" за результатами розслідування.

"Є різні версії аварії і ступінь провини міністра має бути визначена, передусім, керівництвом Кабінету міністрів України. І давайте поважати Конституцію і закон", - зазначив міністр з надзвичайних ситуацій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування