Черновецький вирішив задобрити вчителів і жителів Березняківської

Середа, 25 липня 2007, 15:36

На черговому засіданні Київради депутати мають намір збільшити розмір посадових окладів працівникам освіти

Про це повідомив заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий.

За його словами, на це у бюджеті міста закладається майже 70 млн. грн. Як зазначив секретар Київради, також відповідно до введення нових розмірів мінімальної заробітної плати та проведення другого етапу запровадження Єдиної тарифної сітки для працівників бюджетних установ пропонується збільшити доходи загального фонду бюджету м. Києва на 527,5 млн. грн.

Крім того, Довгий зауважив, що депутати Блоку Леоніда Черновецького мають намір на засіданні сесії Київради внести пропозиції щодо реформи системи освіти столиці. За його словами, до столичної влади від директорів київських шкіл надходить багато звернень з проханням створити єдиний столичний центр управління освітою.

Також, за словами секретаря Київради, на пленарному засіданні планується відмінити два рішення попередньої влади про виділення земельних ділянок під забудову. "Мова йде про ділянку на Березняках поруч з вже відміненою ділянкою по вул. Березняківській, 12 на перетині вул. Березняківської та проспекту П.Тичини. Там знаходиться дитячий майданчик", - заявив Довгий.

"Також буде відмінено землевідвід у Голосіївському районі по вул. Теремківській, 12. Там, на місці єдиної зеленої зони в мікрорайоні, планувалося будівництво багатоповерхівки. Крім того, буде внесено проект рішення про переведення території на вул. Констянтинівській, 28-30 до категорії скверу з подальшим її облаштуванням", - зазначив він.

При цьому він додав, що відміна цих землевідведень стане черговим доказом того, що "саме київська влада, а не вуличні опозиціонери-популісти, може ефективно вирішити питання конфліктних забудов".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...