Довгий відмазав Черновецького від виборів

Середа, 25 липня 2007, 17:17

Мер Києва Леонід Черновецький та представники його команди у київській владі не збираються балотуватися до Верховної Ради.

Про це заявив секретар Київради Олесь Довгий, повідомляє прес-служба київради.

"Знаково, що подібна інформація з’явилася напередодні пленарного засідання сесії Київради, на якому планується прийняти низку рішень щодо відміни землевідведень, на яких ведуться скандальні будівництва", - зауважив Довгий.

"Після погроз Леонідові Михайловичу та представникам його команди, земельне лобі Києва, яке покривається деякими політиками з опозиційного табору, вирішило запустити відверту дезінформацію, аби, таким чином, вплинути на депутатський корпус. Але їхні провокації не пройдуть", - запевнив він.

За словами секретаря Київради, ні він особисто, ні Київський міський голова, ні члени його команди, "не вели, не ведуть і не будуть вести жодних перемовин щодо їхнього включення до передвиборчих списків політичних партій та блоків".

При цьому Довгий закликав киян не звертати увагу на "політтехнологічні прийоми, які застосовують різні політичні сили, аби заявити про себе".

"Ми розуміємо, що деякі політичні сили хотіли б бачити Леоніда Черновецького та представників його команди у своїх списках, але сьогодні ми займаємося іншими справами, куди більш важливими для киян, аніж передвиборча агітація", - заявив секретар Київради.

"Своєю роботою столична влада кожного дня доводить громаді свою управлінську ефективність, а це – значно більше, чим роздавати з екранів телевізорів чи шпальт газет чергові порції передвиборчих обіцянок", - наголосив Довгий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування