Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа щодо трансплантації органів у Києві відношення до України не має?

Середа, 25 липня 2007, 21:55

Міністерство закордонних справ відзначає, що громадян України немає серед фігурантів кримінальної справи щодо незаконної трансплантації людських органів в Ізраїлі.

Про це в середу повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу МЗС.

"За інформацією посольства України в Ізраїлі, у безпосередніх контактах диппредставництва з поліцією Ізраїлю з'ясовано, що кримінальна справа щодо групи осіб, що займалися пошуком донорів для трансплантації органів, дійсно існує", - йдеться в повідомленні МЗС.

"У цій справі проведена низка арештів підозрюваних осіб. Громадян України серед них немає", - додається в повідомленні.

У відомстві також відзначають, що "посольство України в Ізраїлі одержало від вищого керівництва Департаменту міжнародних операцій і зв'язків із закордонними контактними офіцерами поліції Ізраїлю усну офіційну інформацію про те, що справа ніякого відношення до України не має".

Як відомо, у вівторок з'явилася інформацію про те, що ізраїльська поліція викрила міжнародну мережу з незаконної трансплантації донорських органів у приватній київській клініці.

У той же день Служба безпеки України проінформувала, що серед затриманих в Ізраїлі за підозрою в незаконній трансплантації органів людини громадян України немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...