Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко знає, що "весільний генерал" Цушко на роботу МВС не впливає

Четвер, 26 липня 2007, 13:38

Один із лідерів блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко переконаний у тому, що відсутність нинішнього міністра внутрішніх справ Василя Цушка на робочому місці ніяк не вплине на роботу міліції, оскільки останній давно вже нею не керує.

Про це він заявив у четвер на прес-конференції в Тернополі, відповідаючи на питання, наскільки логічною була відпустка Цушка під час розгортання виборчої кампанії, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

"Звичайно, у МВС усе спокійно – чи є там Цушко, чи немає там Цушка. Це зовсім не змінює ситуації: він там давно весільний генерал, з точкою зору якого не рахуються кучмівські генерали, такі як Плеханов, відомий гоніннями на сумське студентство, Пупков, відомий наказом роздати бойові патрони проти Майдану, генерали, від яких пахне кучмівським нафталіном...", - сказав Луценко.

При цьому він нагадав, що, будучи міністром внутрішніх справ, сам не пішов у відпустку під час минулих парламентських виборів, "тому що прийняв для себе принципову позицію: не приймати участі у виборчому процесі".

"Хоча я одержував багато зауважень від колег, які говорили, що це безглуздий вчинок, що це стрибок без парашута... Але менше з тим, я поставив перед собою задачу і її виконав: Міністерство внутрішніх справ уперше провело вибори, у яких не було каруселей з відкріпними талонами, підтасувань та іншого", - додав Луценко.

Як відомо, 25 липня Цушко перед засіданням Кабміну повідомив журналістам, що у відпустку планує піти "на два тижнів із завтрашнього дня (26 липня)".

"У міністерстві порядок", - додав Цушко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...