Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НС-НУ вимагає, щоб Янукович продемонстрував свої математичні здібності

Четвер, 26 липня 2007, 15:00

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" вимагає оприлюднити розрахунки, якими керувався уряд Віктора Януковича при виділенні коштів на ліквідацію аварії у Львівській області та буревію на Волині.

"25 липня уряд Януковича ухвалив рішення про виділення Львівській області 14 млн. 815 тис. гривень на ліквідацію наслідків аварії потягу, яка сталася 16 липня", - нагадується у повідомленні прес-служби блоку.

"Також Кабінет міністрів ухвалив рішення про авансування Волинської облдержадміністрації на суму 8 млн. 900 тис. гривень для проведення першочергових заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася 22 липня", - додається у документі.

"Наша Україна – Народна самооборона" висловлює занепокоєння "вже традиційною для урядовців-"регіоналів" звичкою "висмоктувати з пальця" розрахунки щодо ключових аспектів економічного розвитку та вирішення соціальних проблем громадян".

"Жодного разу уряд Януковича не розповів громадськості про принципи, критерії та механізми подібних розрахунків", - зазначається у повідомленні.

"Це стосується і махінацій зі статистикою щодо зростання ВВП, яку Кабмін "роздуває" з одного боку, і одночасно відмовляється збільшувати зарплати і пенсії, з іншого. Це стосується і тарифів на житлово-комунальні послуги, які після початку роботи уряду Януковича зросли майже на 90%", - уточнюють в блоці.

"Найганебнішим взірцем підкилимної "арифметики" Кабінету міністрів стало приховування від громадян України методики обрахування ціни на імпортований природний газ", - наголошується в повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування