Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман як справжній знавець констатувала, що Ющенко – не Шекспір

Четвер, 26 липня 2007, 17:31

Визнання можливості видання четвертого указу про призначення дострокових виборів до парламенту свідчить про "хаотичний спосіб мислення чиновників в оточенні президента".

Так член Партії регіонів Ганна Герман прокоментувала слова представника президента в ЦВК та КС Марини Ставнійчук, яка не виключила можливість появи чергового указу, повідомляє прес-служба партії.

"Пані Марина Ставнійчук, мабуть, небезпідставно порушила сьогодні тему про ймовірність ще одного, вже четвертого, указу президента про дострокові парламентські вибори", - зазначила Герман.

"Цей факт є ще одним свідченням не лише девальвації всього, що виходить з-під пера президента, а й говорить про хаотичний спосіб мислення чиновників в оточенні глави держави", - додала вона.

Герман задалася питанням: "Якщо вже вони сумніваються, що третій указ буде виконано, то що говорити про добре поінформованих оптимістів?".

На її думку, "невпевненість президентського оточення в реальності кроків президента породжує розгубленість в суспільстві".

"Президентська влада дедалі більше втрачає такі важливі характеристики, як сталість, стабільність", - заявила Герман.

"І громадяни все частіше замислюються над тим, що помаранчеві не лише не забезпечили для суспільства верховенства права, .... а підмінивши його верховенством праводавців, підважили основні засади, на яких тримається державний порядок", - додала вона.

"Замість порядку – хаос, у тім числі й у стилі мислення представників президентської влади. І ентузіазм, з яким секретаріат президента виражає готовність до продукування нових указів, лише підтверджує тенденцію. Словом, можна сказати так: "То не Шекспір, то всього лише комікси", - резюмувала Герман.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування