Янукович і Кучма з дружиною зібралися змінити світ на краще

Четвер, 26 липня 2007, 17:49

У Міжнародному дитячому центрі "Артек" (Велика Ялта, Крим) 28 липня, на День миру - одну з головних подій VI Міжнародного дитячого фестивалю "Змінимо світ на краще" - чекають прем'єр-міністра Віктора Януковича.

Як повідомили в прес-службі МДЦ "Артек", крім Януковича, очікується прибуття в цей день екс-президента Леоніда Кучми і спеціального представника ЮНЕСКО з питань підтримки молодих талантів Людмили Кучми, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За інформацією "Артека", у День миру відбудеться урочисте підписання звернення юних учасників фестивалю "Змінимо світ на краще" до глав, урядів країн і Генеральної Асамблеї ООН.

"Починаючи з 2002 року, делегації вибирають посланців фестивалю, які на заняттях дискусійного клубу "Я і мої права" обговорюють і ухвалюють звернення до керівників міжнародних організацій і глав держав", - повідомляє прес-служба "Артека".

Крім того, у День миру відкриється ярмарок національних культур, на якому юні представники 27 країн запросять гостей познайомитися з культурою і традиціями своєї батьківщини, взяти участь в іграх і обрядах, що передають національний колорит їх народів.

Завершиться День миру святковим концертом учасників фестивалю "Змінимо світ на краще", іноземних і українських колективів, що представляють творчість країн Європи, Азії, Африки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування