Азаров помітив у опозиції "маячню сивої кобили"

Четвер, 26 липня 2007, 18:41

Перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров назвав заяви опозиції про збільшення податкового навантаження на бізнес у зв`язку з майбутніми парламентськими виборами "маячнею сивої кобили".

Як передає кореспондент УНІАН, він сказав: "Це "маячня сивої кобили". По-іншому я коментувати це не можу".

За словами Азарова, на сьогоднішній день збір податків йде в звичному режимі, й податкові органи "беруть з підприємств не більше і не менше", ніж це передбачено державним бюджетом.

Як відомо, 25 липня блок "Наша Україна - Народна самооборона" розповсюдив заяву, в якій вимагав від Кабінету міністрів й особисто від прем`єр-міністра Віктора Януковича "бути чесними з виборцями й не займатися передвиборним популізмом".

Автори документа стверджують, на засіданні уряду 25 липня Янукович "фактично заявив, що джерелом збільшення зарплат і пенсій має стати посилення податкового тиску шляхом перевірок кожного українського підприємства".

Члени блоку переконані, що "заява про посилення перевірок підприємств напередодні виборів фактично є "зеленим світлом" для несанкціонованих "наїздів" податкової, обшуків та інших силових дій щодо підприємств, зокрема за політичними мотивами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування