Фінансування "Мистецького арсеналу" повісили на платників податків

Четвер, 26 липня 2007, 18:41

Державне підприємство "Культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал" внесено до переліку закладів мистецтва, видатки на утримання яких здійснюються з державного бюджету.

Відповідну постанову Кабінет міністрів прийняв на засіданні 26 липня, повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Міністерства культури та туризму.

Як відомо, компанія "Штрабаг" (Strabag, Австрія-Німеччина) стала переможцем тендеру на проведення робіт із реставрації комплексу "Мистецький арсенал".

Будівництво першої черги "Культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" у Києві обійдеться в 1,3 млрд. грн.

За даними проектної організації, що розробляла проект комплексу – "УкрНДІпроектреставрація", він буде двоповерховим плюс три підземні поверхи.

Загальна площа комплексу разом із підвальними приміщеннями у дворі становитиме 71,4 тис. кв. м, корисна - 49,3 тис. кв. м.

Площа музеїв і виставкових залів комплексу становитиме 17 тис. кв. м, виставково-інформаційного центру, включаючи концертний зал, - 12 тис. кв. м., підземний технічний блок займе 4 тис. кв. м, підземний паркінг - 10,3 тис. кв. м.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування