З Нацкомзв’язку йдуть кадри через "дискредитованість"

П'ятниця, 27 липня 2007, 09:37

Член Національної комісії з регулювання зв'язку Олександр Скляров у відповідності зі статтею 20 закону "Про телекомунікацію" подав заяву про відставку.

Про це повідомив Склярів "Українським новинам".

За його словами, заяву із проханням про відставку подано президенту Віктору Ющенку 23 липня.

"Вважаю за неможливе брати подальшу участь у діяльності дискредитованого складу НКРЗ у зв'язку із принциповою незгодою із цілою низкою рішень НКРЗ й окремих її посадових осіб", - сказано в мотивуючій частині заяви Склярова.

Як повідомлялось, раніше звільнений Кабінетом міністрів член НКРЗ Сергій Апасов подав позов до Дарницького суду Києва з вимогою визнати незаконним своє звільнення Кабміном.

Відповідно до статті 20 закону "Про телекомунікацію", голова й члени НКРЗ (склад 8 чоловік, включаючи голову комісії) призначаються за поданням прем'єр-міністра й звільняються президентом.

На сьогодні до складу комісії входять Людмила Єжова, Віктор Мазур, Володимир Олійник, Петро Семерей, Скляров, Ольга Філіпова, Надія Костриба й Володимир Звєрєв.

До набуття чинності законом про Кабінет міністрів членів НКРЗ призначав президент.

На сьогодні НКРЗ, як і раніше, розділена на дві принципово не згодні між собою групи: Єжова, Семерей, Скляров з однієї сторони й Мазур, Олійник, Костриба, Звєрєв і Філіпова - з іншої.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...