Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко обіцяє створити партію для Ющенка до кінця року

П'ятниця, 27 липня 2007, 15:04

Один з лідерів блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" В’ячеслав Кириленко прогнозує створення єдиної партії до кінця року.

"Блок "Наша Україна-Народна Самооборона" – це практично робоча структура, яка готова до участі в офіційній виборчій кампанії", - заявив він на прес-конференції в Черкасах, повідомляє прес-служба блоку.

Він зауважив, що об’єднання демократичних сил є дуже актуальним на даному етапі: "Ми – прихильники створення після виборів єдиної партії. Якщо 10 політичних сил дотримаються взятих на себе зобов’язань, то до кінця року ми будемо мати всі рішення, які призведуть до утворення єдиної партії".

"2 серпня відбудуться з’їзди партій, на яких буде ухвалено декілька аналогічних для всіх політичних партій рішень: по-перше, утворення після виборів єдиної демократичної партії, а по-друге, офіційне утворення Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона", - повідомив голова політради блоку.

"Угоду про створення виборчого блоку ми плануємо підписати 2 серпня, відразу по завершенню з’їздів всіх 10 партій", - додав він.

"7 серпня згідно з чинним законодавством відбудеться міжпартійний з’їзд, який затвердить виборчий список блоку "Наша Україна-Народна Самооборона". На ньому також буде офіційно затверджена виборча програма", - підкреслив Кириленко.

Він наголосив, що у проекті угоди про утворення блоку окремим пунктом передбачено неможливість створення коаліції з політичними силами, які входили до "антикризової" коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...