Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губський потрапив в земельний скандал у Фастові

П'ятниця, 27 липня 2007, 17:51

Міські власті Фастова Київської області звинувачують представників БЮТ у спробі захоплення 45 га землі, відведеної під будівництво заводів компанії "Кнауф Інсулейшн", інвестиції в які становитимуть близько 250 млн. дол.

Про це повідомив у п'ятницю на прес-конференції в УНІАН міський голова Фастова Володимир Тимофеєв.

За словами депутата Фастівської міської ради Сергія Зілова, 8 червня Фастівська міськрада прийняла рішення про виділення компанії ТОВ "Кнауф Інсулейшн Україна" земельної ділянки площею 45 га в промисловій зоні "Завокзалля" під будівництво заводів з виробництва теплоізоляційних матеріалів, сухих будівельних матеріалів і гипсокартону в оренду на 49 років.

"Фракція БЮТ проголосувала за виділення землі інвесторам. Після того, як Губський (член фракції БЮТ в парламенті п`ятого скликання Богдан Губський) побачив ці землі, рішення змінилося", - сказав Зілов.

Він також зазначив, що представники фракції БЮТ мали намір відмінити рішення міськради про виділення ділянки і провести аукціон за участю трьох фірм.

"Вони хотіли заднім числом провести аукціон і підставити три фірми, які контролюють представники фракції БЮТ Губський і Писаренко", - підкреслив Зілов.

Депутат міськради уточнив, що на ділянку претендують фірми "Штиль" (Херсон), "Ріал Інвестмент" (Київ) і "Тіко Лтд" (Київ).

"На кожному бланку фірм однакова печатка. За адресами цих фірм містяться приватні квартири", - сказав Зілов.

За його словами, представники фракції БЮТ досі блокують роботу "Кнауф" на цих землях шляхом подачі ряду позовів у судові інстанції.

"Ми шість судів виграли. Вони жодного суду не виграли", - повідомив мер Фастова Тімофеєв.

Зілов зазначив, що депутат Фастівської міськради Станіслав Оніщук подав апеляційну скаргу на рішення Київського міського суду, який раніше відхилив його позов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування