Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Луценка прирівняв "Українську правду" до криміналітету?

П'ятниця, 27 липня 2007, 20:34

Масована інформаційна кампанія з дискредитації Юрія Луценка, яка розгорнулася останнім часом в ЗМІ, є "нахабною спробою залякати політика та кинути тінь на одного з найбільш популярних лідерів демократичного табору".

Про це йдеться в заяві лідера "Християнсько-демократичного союзу" Володимира Стретовича, поширеній у п’ятницю ввечері.

"Нас не дивує, що опоненти обрали саме такий шлях, адже їм не хочеться розповідати народу про те, чиє життя вони покращили за час перебування при владі. Залишається одне – поливати брудом опонентів. Не маючи ніякого реального компромату проти лідерів мегаблоку демократичних сил, їм доводиться вдаватися до примітивної брехні", - йдеться в заяві.

"Спроби скомпрометувати лідера мегаблоку "Наша Україна – Народна Самооборона" є відповіддю криміналітету на активну кампанію за скасування депутатської недоторканності. Адже недоторканність – це якраз те, заради чого кримінальні елементи рвуться до парламенту", - вважає Стретович.

На його думку, кошти, витрачені протягом кількох днів на потужну рекламу згаданого скандалу в усіх видах українських ЗМІ, однозначно свідчать на користь замовного характеру цієї інформаційної війни.

"Ми звертаємо увагу на те, що в усіх публікаціях немає жодного доконаного факту, який би підтверджував причетність Юрія Луценка до корупційних діянь, визначених законом України "Про боротьбу з корупцією", - заявляє Стретович.

"Біло-блакитні видання намагаються знайти "компромат" в кожному кроці Юрія Луценка. Навіть тижнева поїздка на море із дітьми за власні кошти подається мало не як злочин проти людства. Безглуздість і абсурдність звинувачень очевидна, проте для їх замовників важливо інше – інформацію почали цитувати інші ЗМІ", - йдеться в заяві.

Як відомо, цього тижня "Українська правда" надрукувала статтю про те, що Луценко на посаді міністра спробував підключити МВС до мобільного зв’язку через підприємство "Українські новітні телекомунікації", де працює його дружина.

Перед цим газета "Сегодня" надрукувала метеріал про відпочинок Луценка на Кріті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...