Смерті Кушнарьова не хотіли, але "свідомо допустили"?

Субота, 28 липня 2007, 12:00

Адвокат родини Євгена Кушнарьова В'ячеслав Стовба упевнений, що Дмитро Завальний порушив правила безпеки під час полювання, на якому був убитий Кушнарьов.

Таку думку він висловив в ефірі 5 каналу.

На його думку, Завальний, пішовши з місця, де повинен був знаходитися під час полювання, сам поставив себе в умови, коли міг поранити Кушнарьова.

"Завальний є відмінним стрілком, і це він підтвердив на слідстві... Порушення Завальним правил полювання – це незабезпечення безпеки інших осіб. При відтворенні обставин події, я зрозумів, що він не бачив місця, говорячи мисливською мовою номера, де знаходився Кушнарьов. Завальний сам розставляв ці номери і .. пішовши з місця, де він повинний був знаходитися, Завальний у такий спосіб поставив сам себе в такі умови, при яких він, стріляючи на ураження, з такої зброї.. (убив Кушнарьова – додав ведучий)", - заявив адвокат.

"І хоча він не бажав цього, він свідомо допускав настання (таких наслідків)", - вважає Стовба.

У той же час він не зміг пояснити, яка різниця в покаранні між наведеним ним "убивством з непрямим наміром" і "ненавмисним убивством", про що говорить слідство.

Кушнарьов був поранений 16 січня на полюванні в Ізюмському районі. Внаслідок отриманих поранень він помер наступного дня. Прокуратура пред'явила Дмитрові Завальному обвинувачення в убивстві з необережності й готова завершити слідство в найближчі тижні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...