У Тимошенко пригрозили Морозу жорстким конфліктом

Субота, 28 липня 2007, 13:56

Заступник лідера БЮТ Микола Томенко вважає, що намір коаліції провести позачергову сесію Верховної Ради означає ревізію домовленостей щодо проведення дострокових парламентських виборів.

Таку думку він висловив у суботу в інтерв’ю УНІАН, коментуючи розпорядження голови ВР V скликання Олександра Мороза щодо проведення 31 липня позачергової сесії парламенту.

"До офіційного початку передвиборчої кампанії відбувається спроба перегляду угоди, яка була підписана Віктором Ющенком, Віктором Януковичем та Олександром Морозом", - зазначив Томенко.

Він наголосив, що можливість проведення позачергової сесії парламенту ставить під загрозу не лише можливість "демократичного і цивілізованого виходу з кризи шляхом виборів", а й знову приверне увагу міжнародної спільноти до України.

Томенко також зазначив, що проведення позачергової сесії ВР негативно вплине на імідж прем’єр-міністра Віктора Януковича. "Це завдасть значного удару по його (Януковича) іміджу", - вважає заступник лідера БЮТ.

На його думку, ще більше загострить ситуацію той факт, що коаліція на позачерговій сесії ВР має намір розглянути питання про внесення змін до Конституції.

Томенко зазначив, що для редагування Конституції коаліція мала б враховувати не тільки думку президента та опозиції, а й всього українського суспільства. "Спроба коаліції в односторонньому порядку внести зміни до Конституції відновить жорсткий конфлікт", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...